NEW E-BOOK: "Τα Πρώτα μου Γεύματα" - Ένα πλήρες ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ για 6-9 μηνών

9+1 προτάσεις δώρων για νονούς

Το Πάσχα πλησιάζει και η αναζήτηση των δώρων έχει ήδη ξεκινήσει! Όπως συνηθίζω πλέον σας έχω και φέτος τις προτάσεις δώρων για νονούς, δηλαδή για τα βαφτιστήρια σας! Όχι δηλαδή ότι οι προτάσεις δεν απευθύνονται και σε γονείς, θείους και παππούδες! Γιατί να πονοκεφαλιάζετε και να χάνεστε στο διαδίκτυο όταν μπορείτε να έχετε μια έτοιμη λίστα με προτάσεις δώρων αλλά και εκπτωτικό κωδικό μαζί; Συνεχίστε την ανάγνωση και θα καταλάβετε τι εννοώ!

Σας έχω τη λύση για ποιοτικό παιχνίδι σε κάθε ηλικία! Διαβάστε πρώτα το άρθρο με τις προτάσεις δώρων που σας έχω ετοιμάσει και έπειτα επισκεφθείτε το Toys.gr για τις πασχαλινές σας αγορές με δώρα που θα μαγέψουν τα μικρά σας! Φυσικά και κάθε παιχνίδι που όσα έχω ξεχωρίσει και προτείνω θα έχει το δικό του link που θα μπορείτε να πατήσετε ώστε από το άρθρο να το βάλετε απευθείας στο καλάθι σας. Και το δικό σας δώρο; Από σήμερα μέχρι και τις 28 Απριλίου μπορείτε να κερδίσετε έκπτωση 15% με τον κωδικό HAPPYEASTER15 σε όλο το e-shop (με εξαίρεση τα ήδη εκπτωτικά και τις λαμπάδες)! Πάμε να ξεκινήσουμε;

Το βαφτιστήρι σας είναι μωρό;

Σε αυτή την ηλικία τα μικρά μας χρειάζονται ζεστασιά και θαλπωρή! Τι καλύτερο από το να επιλέξουμε ένα οικολογικό και απαλό κουβερτάκι που συνοδεύεται από πανέμορφη γαντόκουκλα-αλεπού για τρυφερά παιχνίδια μαζί του! Είναι σχεδιασμένο και κατασκευασμένο στην Αυστρία από 100% ανακυκλώσιμα υλικά υψηλής ποιότητας, γεγονός που το καθιστά ιδιαίτερα φιλικό προς το περιβάλλον αλλά και απόλυτα ασφαλές για το βρεφικό δέρμα. Ιδανικό και για χειμώνα και για καλοκαίρι, είτε για να σκεπάσετε το μωρό σας στη βόλτα με το καρότσι, είτε σε κάποιο ταξίδι. Ένα δώρο που χάρη στα μοναδικά σχέδια και χρώματά του, θα αποτελέσει το αγαπημένο αντικείμενο όλων ενώ θα το βρείτε και σε άλλα σχέδια όπως “Πριγκίπισσα“, “Μαϊμού“, “Μέλισσα“, “Λιοντάρι” και άλλα.

Το βαφτιστήρι σας είναι 18 μηνών;

Το κλασικό αγαπημένο παιχνίδι στοίβαξης που μεγάλωσε γενιές και γενιές, γίνεται ακόμη πιο ενδιαφέρον χάρη σε αυτή τη νέα μαγνητική προσέγγιση, που έχει σχεδιαστεί για να βοηθά τα παιδιά να εξασκούν τον συντονισμό χεριού-ματιού, την ισορροπία, την κατανόηση του χώρου και τις λεπτές κινητικές τους δεξιότητες. Αφήστε την περιέργεια του παιδιού σας να ανθίσει καθώς χτίζει και τοποθετεί τα μέρη του παιχνιδιού, το ένα πάνω στο άλλο, παρατηρώντας τα να διαχωρίζονται στα δύο, να ενώνονται με ιδιόρρυθμους τρόπους και να δημιουργούν αστείες φιγούρες.

Το βαφτιστήρι σας είναι 3 ετών;

Του αρέσουν τα αυτοκινητάκια;

Τότε επιλέξτε αυτό το ξύλινο γκαράζ που αποτελεί ένα ιδανικό για παιχνίδι μίμησης, που ενισχύει τη φαντασία και τη δημιουργικότητα. Οι μικροί μας φίλοι μπορούν να απολαύσουν ατελείωτες ώρες παιχνιδιού πλένοντας τα αυτοκίνητα τους, βάζοντας καύσιμα, παρκάροντας κάνοντας σέρβις και αξιοποιώντας τον χειροκίνητο ανελκιστήρα. Το σετ περιλαμβάνει 1 ξύλινο γκαράζ με ανελκυστήρα ενός επιπέδου, 1 ράμπα, 1 πλυντήριο αυτοκινήτων και 2 σταθμούς φόρτισης. Ενώ είναι κατασκευασμένα από φυσικό ξύλο και μη τοξικά χρώματα, που το καθιστά ασφαλή για τα παιδιά.

Του αρέσει η μουσική;

Τα μικρά χεράκια λατρεύουν τη μουσική και πάντα ένα μουσικό όργανο ήταν η καλύτερη επιλογή σε δώρο που θα μπορούσε να του δώσει κανείς! Πώς θα γινόταν λοιπόν να μην συμπεριλαμβάνω στις προτάσεις μου αυτό το ξύλινο χρωματιστό σετ με Τύμπανο, Μαράκα και μίνι-Φλογέρα «Παγόνι», κατάλληλο για την πρώτη εισαγωγή των παιδιών στον υπέροχο κόσμο της μουσικής! Οι επίδοξοι μουσικοί, με την ενασχόλησή τους με το κάθε μουσικό όργανο του σετ, διαθέτουν ένα σπουδαίο κίνητρο στην προσπάθειά τους να αντιληφθούν τον τρόπο με τον οποίο παράγονται διάφοροι ήχοι. Το σετ είναι κατασκευασμένο με μη τοξικά υλικά ενώ οι λείες επιφάνειες και οι μη αιχμηρές γωνίες του, το καθιστούν απόλυτα ασφαλές και βολικό στη χρήση του. Φυσικά με την υπογραφή της ελληνικής εταιρίας SVOORA.

Το βαφτιστήρι σας είναι 4 ετών;

Ένα παιχνίδι που μπορείτε να παίξετε παρέα, να διασκεδάσετε και να δημιουργήσετε αναμνήσεις είναι η πρόταση μου αυτή τη φορά! Ένα παιχνίδι στόχου με καρότα για να εξασκηθείτε στο σημάδι με τον πιο διασκεδαστικό τρόπο. Ποιος θα καταφέρει να ρίξει τα καρότα μέσα στις τρύπες του κήπου; Οι μικρότερες τρύπες κερδίζουν περισσότερους πόντους και όποιος παίκτης συλλέξει τους περισσότερους, θα είναι τελικά ο νικητής! Ρυθμίστε το επίπεδο δυσκολίας μεγαλώνοντας την απόσταση από την οποία ρίχνεται τα καροτάκια! Το παιχνίδι αναπτύσσει φαντασία και δημιουργικότητα, κοινωνικές δεξιότητες, αδρή & λεπτή κινητικότητα και δεξιότητες χειρισμού. Η συσκευασία περιέχει 1 ξύλινο στόχο που αποτελείται από 3 ξύλινα μέρη, 6 μαξιλαράκια – καρότα και μία μεγάλη βαμβακερή θήκη αποθήκευσης για εύκολη μεταφορά.

Το βαφτιστήρι σας είναι 6 ετών +

Και του αρέσουν οι προκλήσεις;

Τότε σας έχω την καλύτερη πρόταση: 48 3D προκλήσεις σε 1 ένα μαγνητικό παιχνίδι ταξιδίου! Το παιδί θα χρειαστεί να χρησιμοποιήσει τη λογική και τις αφαιρετικές του δεξιότητες για να τοποθετήσει τις 3 διαφορετικές οικογένειες πασχαλίτσας στο ταμπλό του παιχνιδιού με τη σωστή σειρά! Με αυτό το παιχνίδι εξασκείτε τις δεξιότητες της συγκέντρωσης, του λογικού τρόπου σκέψης, του σχεδιασμού, την ικανότητα επίλυσης προβλημάτων και την οπτική αντίληψη.

Και του αρέσει το διάστημα;

Θέλει και ερώτημα; Ένα τηλεσκόπιο θα το ξετρελάνει! Και τα μικρά χεράκια αυτή την περίοδο μου ζητάει τηλεσκόπιο και αυτό διάλεξα για εκείνον! Με τρίποδο και δυνατότητα μεγέθυνσης 15-25×35 για τρομερές περιπλανήσεις και παρατηρήσεις!

Και του αρέσουν τα επιτραπ΄έζια;

Το “Αμαξάκι διακοπών” είναι ένα παιχνίδι ισορροπίας για 1 έως 4 παίκτες από την ελληνική εταιρίας SVOORA. Σε αυτό τα παιδιά πρέπει να προσπαθήσουν να ξεφορτωθούν όλα τα ξύλινα αντικείμενα τοποθετώντας τα πάνω στο αμάξι! Όταν έρθει η σειρά τους, ρίχνουν το ζάρι και ανάλογα με το χρώμα που θα πρέπει να τοποθετήσουν και το αντίστοιχο αντικείμενο πάνω στο αμάξι, χωρίς να ρίξουν όλα τα υπόλοιπα που έχουν βάλει ήδη οι άλλοι παίκτες! Το παιχνίδι είναι κατάλληλο για παιδιά άνω των 6 ετών και εξασκεί την ισορροπία, την παρατηρητικότητα, τη λεπτή κινητικότητα αλλά και τον συντονισμό χεριού – ματιού. Περιέχει 24 ξύλινα αντικείμενα και ένα ζάρι με διάφορα χρώματα. Τα αντικείμενα είναι κατασκευασμένα αποκλειστικά από ξύλα οξιάς και κόντρα-πλακέ χωρίς αιχμηρές γωνίες, για τη χρήση τους με ασφάλεια από παιδιά.

Το βαφτιστήρι σας είναι 7 ετών +

Και του αρέσουν οι προκλήσεις;

Στο JumpIn τα παιδιά διαλέγουν μια πρόκληση και προσπαθούν να οδηγήσουν τους λαγούς στις φωλιές τους, αποφεύγοντας την αλεπού και τα μανιτάρια και ακολουθώντας συγκεκριμένους κανόνες. Ένα επιτραπέζιο παιχνίδι λογικής για έναν παίκτη, που περιλαμβάνει πολλές προκλήσεις κλιμακούμενης δυσκολίας για αρχάριους, αλλά και πιο έμπειρους παίκτες, για να περάσουν τον χρόνο τους δημιουργικά! Μέσα από το παιχνίδι, τα παιδιά καλλιεργούν την συγκέντρωση τους και τη λογική σκέψη και αναπτύσσουν σε βάθος δεξιότητες όπως η χωρική αντίληψη, η επίλυση προβλημάτων και ο προγραμματισμός. Το παιχνίδι περιλαμβάνει 1 βάση παιχνιδιού, 4 λαγούς, 2 αλεπούδες, 3 μανιτάρια και 1 βιβλίο οδηγιών με 100 προκλήσεις και τις λύσεις τους.

Και θέλει να μάθει την ώρα;

Έχετε σκεφτεί για δώρο ένα παιδικό ψηφιακό ρολόι χειρός; Μήπως ήρθε η ώρα να το σκεφτείτε; Σίγουρα οι μικροί μας φίλοι δε θα αφήνουν “δευτερόλεπτο” να πάει χαμένο! Μπορείτε να διαλέξετε ανάμεσα σε μία γκάμα με ιδιαίτερα χρώματα και μίνιμαλ εικονογραφήσεις. Το ρολόι διαθέτει ψηφιακή οθόνη όπου απεικονίζονται οι ώρες, τα λεπτά και τα δευτερόλεπτα. Διαθέτει, επίσης, κουμπί για λειτουργία χρονομέτρησης και κουμπί λειτουργίας φωτισμού για να ελέγχουν την ώρα το βράδυ. Έχει αθόρυβο μηχανισμό, αντικραδασμικό περίβλημα και είναι αδιάβροχο έως και 5 BAR πίεσης- μπορεί δηλαδή να επιβιώσει στη βροχή, το ντους ή το κολύμπι, αλλά δεν είναι κατάλληλο για θαλάσσια σπορ, κατάδυση ή κολύμπι στη πισίνα. Έχει σχεδιαστεί ειδικά για τη συλλογή ρολογιών της Djeco, είναι απαλλαγμένο από BPA και ο μηχανισμός έχει εγγύηση για 2 χρόνια.

Λαμπάδα μην ξεχάσετε!

Είτε είστε νονά/ος είτε τη θέλετε για εσάς οι χειροποίητες πασχαλινές λαμπάδες θα είναι πάντα η καλύτερη επιλογή. Και στο toys.gr έχουν πάνω από 20 χρόνια εμπειρία καθώς κάθε χρόνο δημιουργούν για εμάς μια συλλογή με μοναδικές χειροποίητες λαμπάδες που ξεχωρίζουν για την καλαισθησία και την ποιότητα τους. Εκτός από τα εξαιρετικά ποιοτικά παιχνίδια που κοσμούν τις λαμπάδες τους, πάντα και τα υπόλοιπα στοιχεία μπορούν αργότερα να χρησιμοποιηθούν ως διακοσμητικά ή χρηστικά αντικείμενα.

Πού θα τα βρείτε όλα αυτά;

Και αφού φτάσατε ως εδώ και ανακαλύψαμε μαζί μικρούς παιχνιδοθησαυρούς που φέτος το Πάσχα θα γίνουν καλύτερα δώρα για αγαπημένα μικρά χεράκια ήρθε η ώρα να σας θυμίσω και το δικό σας δώρο! Μαζί με την μοναδική ομάδα του Toys.gr σας ετοιμάσαμε εκπτωτικό κωδικό για όλες τις αγορές σας! Από σήμερα έως και 28/04/24 χρησιμοποιώντας τον κωδικό HAPPYEASTER έχετε 15% έκπτωση σε όποιο παιχνίδι και αν επιλέξετε (εξαίρεση αποτελούν τα ήδη εκπτωτικά παιχνίδια και οι λαμπάδες)! Και μην ξεχνάτε το βασικότερο: κάθε δώρο σας πρέπει οπωσδήποτε να συνοδεύεται από μια μεγάλη σφιχτή αγκαλιά και μπόλικη αγάπη!

Καλό Πάσχα από τα Μικρά Χεράκια!

Δείτε περισσότερες προτάσεις δώρων ΕΔΩ.

Το περιεχόμενο αυτού του blog αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία της εταιρίας LITTLE HANDS BLW. Συνεπώς, ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ κάθε αναδημοσίευση, αντιγραφή ή τροποποίηση του χωρίς την έγγραφη συγκατάθεση της εταιρίας. Εάν ενδιαφέρεστε για το περιεχόμενο του blog, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας για να συζητήσουμε πως θα μπορούσαμε να συνεργαστούμε.