NEW E-BOOK: "Τα Πρώτα μου Γεύματα" - Ένα πλήρες ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ για 6-9 μηνών

Όροι Χρήσης

Καλώς ήρθατε στην ιστοσελίδα μας. Αυτοί οι Όροι Χρήσης (Όροι Χρήσης) ισχύουν για τη χρήση αυτού του Δικτυακού Τόπου. Κατά τη χρήση της Ιστοσελίδας, συμφωνείτε να δεσμεύεστε από τους παρόντες Όρους καθώς και από οποιονδήποτε άλλο όρο και προϋποθέσεις που δημοσιεύονται στον Ιστότοπο. Εάν δεν αποδεχτείτε αυτούς τους όρους και προϋποθέσεις, πρέπει να αποφύγετε τη χρήση της Ιστοσελίδας.

ΟΡΙΣΜΟΙ

  • Περιεχόμενο σημαίνει οποιοδήποτε υλικό, συνδέσμους, λέξεις και εικόνες που περιλαμβάνουν αλλά δεν περιορίζονται σε πληροφορίες, δημοσιεύσεις, άρθρα, ιστολόγια, διαφημίσεις, συνταγές, μαθήματα και αγαθά και υπηρεσίες στον ιστότοπο.
  • Ιστοσελίδα σημαίνει www.littlehandsblw.com.
  • Εσείς και Χρήστης νοούνται τα άτομα που χρησιμοποιούν την Ιστοσελίδα μας.

ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΟΡΩΝ

Μπορούμε να τροποποιήσουμε αυτούς τους Όρους ανά πάσα στιγμή. Θα σας ενημερώσουμε όταν υπάρχουν σημαντικές αλλαγές, αλλά είναι δική σας ευθύνη να ελέγχετε τακτικά τους Όρους, για να βεβαιωθείτε ότι γνωρίζετε οποιεσδήποτε αλλαγές.

ΑΠΟΠΟΙΗΣΗ ΕΥΘΥΝΩΝ

Οι πληροφορίες, συμπεριλαμβανομένων τυχόν συνταγών ή προτάσεων που περιέχονται σε αυτή την Ιστοσελίδα, είναι γενικές πληροφορίες μόνο για εκπαιδευτικούς σκοπούς και δεν προορίζονται να υποκαταστήσουν επαγγελματική διαιτητική συμβουλή ή θεραπεία για εσάς ή το παιδί σας. Οι πληροφορίες δεν είναι συγκεκριμένες για την κατάστασή σας και δεν λαμβάνουν υπόψη την προσωπική σας κατάσταση ή την κατάσταση της οικογένειάς σας. Εάν το παιδί σας έχει ή υποπτεύεστε ότι το παιδί σας μπορεί να έχει αλλεργίες ή ιατρικά θέματα που ενδέχεται να επηρεαστούν από ορισμένα τρόφιμα ή, αφού καταναλώσετε οποιαδήποτε από τις προτάσεις τροφίμων, τις συνταγές ή τις οδηγίες, ότι μπορεί να έχουν ή να παρουσιάσουν παρενέργειες, σταματήστε και επικοινωνήστε αμέσως με τον πάροχο υγειονομικής περίθαλψης.

Επειδή υπάρχει πάντοτε κάποιος κίνδυνος όταν αλλάζετε τη διατροφή και τον τρόπο ζωής και καθώς κάθε παιδί είναι διαφορετικό, δεν είμαστε υπεύθυνοι για τυχόν δυσμενείς επιπτώσεις ή συνέπειες που μπορεί να προκύψουν. Παρακαλείστε να μην εφαρμόσετε ή να χρησιμοποιήσετε τις πληροφορίες σε αυτή την ιστοσελίδα εάν δεν είστε διατεθειμένοι να αναλάβετε τον κίνδυνο.

Παρόλο που προσπαθούμε να διατηρούμε ενημερωμένες και σωστές τις πληροφορίες στον ιστότοπό μας, δεν προβάλλουμε καμία εγγύηση οποιασδήποτε φύσης, ρητή ή σιωπηρή, σχετικά με την πληρότητα, την ακρίβεια, την αξιοπιστία, την καταλληλότητα ή τη διαθεσιμότητα όσον αφορά τον ιστότοπο ή το περιεχόμενο για κάθε σκοπό. Πρέπει να κάνετε τις δικές σας έρευνες για να διαπιστώσετε εάν οι πληροφορίες ή τα προϊόντα είναι κατάλληλα για την προβλεπόμενη χρήση σας. Προτού βασίστείτε σε οποιαδήποτε πληροφορία ή υλικό, θα πρέπει να λάβετε τις δικές σας επαγγελματικές συμβουλές για να βεβαιωθείτε ότι είναι σχετικές με τις ιδιαίτερες περιστάσεις της οικογένειάς σας και της οικογένειάς σας.

ΕΥΘΥΝΗ ΚΑΙ ΑΠΑΛΛΑΓΗ

Συμφωνείτε ότι δεν ευθυνόμαστε για οποιαδήποτε άμεση, έμμεση, επακόλουθη ή παρεπόμενη απώλεια, ζημία ή τραυματισμό που μπορεί να προκύψει από τη χρήση του Δικτυακού Τόπου ή την χρήση σας οποιονδήποτε πληροφοροριών του ιστότοπου μας, είτε από λάθη ή παραλείψεις στα έγγραφα ή τις πληροφορίες μας, οποιαδήποτε αγαθά ή υπηρεσίες που μπορούμε να προσφέρουμε, οποιοδήποτε περιεχόμενο, συνταγές, προτάσεις ή οποιαδήποτε άλλη χρήση του Δικτυακού Τόπου. Αυτό περιλαμβάνει τη χρήση ή την εξάρτηση από οποιοδήποτε περιεχόμενο, συνδέσμους, σχόλια ή διαφημίσεις τρίτου μέρους. Η χρήση ή η εξάρτηση από οποιαδήποτε πληροφορία ή υλικό σε αυτή την Ιστοσελίδα είναι εξ ολοκλήρου με δική σας ευθύνη, για την οποία δεν θα είμαστε υπεύθυνοι.

Επιπλέον, συμφωνείτε να αποζημιώσετε πλήρως τους εαυτούς μας, τους υπαλλήλους, τους αντιπροσώπους και τους διαδόχους μας σε δικαιώματα και να μας κρατάτε ανά πάσα στιγμή πλήρως αποζημιωμένους από και έναντι οποιωνδήποτε αξιώσεων, απαιτήσεων, εξόδων, αποζημιώσεων ή απονομής (άμεσες, έμμεσες, ή περιστασιακά) κάθε είδους από οποιοδήποτε μέρος που προκύπτει από ή συνδέεται με οποιονδήποτε τρόπο με τη χρήση της Ιστοσελίδας μας ή την εξάρτησή σας από οποιεσδήποτε πληροφορίες στην Ιστοσελίδα.

ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

Μπορούμε από καιρό σε καιρό να παρέχουμε στον ιστότοπό μας συνδέσεις με άλλους ιστότοπους, διαφημίσεις και πληροφορίες σχετικά με άλλους ιστότοπους για την ευκολία σας. Αυτό δεν σημαίνει ότι χορηγούμε, εγκρίνουμε ή έχουμε συμφωνία με αυτούς τους ιστότοπους, εκτός αν αποκαλύψουμε ρητά διαφορετικά.

Μπορούμε από καιρό σε καιρό να παρέχουμε στον ιστότοπο μας συνδέσμους συνεργατών μας σε προϊόντα σε άλλους ιστότοπους. Μπορεί να λαμβάνουμε προμήθεια για αγορές που θα γίνουν μέσω αυτών των συνδέσμων. Θα αποκαλύπτουμε αυτούς τους συνδέσμους όπου αυτοί παρέχονται μέσα στον Ιστότοπο μας.

Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για οποιοδήποτε περιεχόμενο σε συνδεδεμένους ιστότοπους, πληροφορίες ή διαφημίσεις που παρέχονται από τρίτους στον ιστότοπό μας ή πληροφορίες ή συμβουλές που παρέχονται απευθείας από τρίτους.

Η ΙΔΙΟΤΗΚΟΤΗΤΑ ΣΑΣ

Είμαστε δεσμευμένοι στην προστασία της ιδιωτικής ζωής σας. Χρησιμοποιούμε τις πληροφορίες που συλλέγουμε σχετικά με εσάς για να παραδώσουμε τις υπηρεσίες μας σε εσάς. Σεβόμαστε την ιδιωτικότητα και την εμπιστευτικότητα κάθε πληροφορίας που παρέχεται από εσάς και τηρούμε την νομοθεσία περί Ιδιωτικών Δεδομένων. Διαβάστε προσεκτικά την Πολιτική Απορρήτου.

Μπορείτε να αλλάξετε τα στοιχεία σας οποιαδήποτε στιγμή επικοινωνόντας μαζί μας γραπτώς μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Όλες οι πληροφορίες που λαμβάνουμε από τους πελάτες μας προστατεύονται από τους ασφαλείς μας διακομιστές. Το ασφαλές λογισμικό διακομιστή μας κρυπτογραφεί όλες τις πληροφορίες πελατών πριν μας αποσταλεί. Επιπλέον, όλα τα δεδομένα πελατών που συλλέγονται προστατεύονται από μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή πρόσβαση. Οι πληροφορίες της πιστωτικής κάρτας δεν αποθηκεύονται από εμάς στους διακομιστές μας.

ΤΡΙΤΟΙ

Δεν πωλούμε ούτε πρόκειται να πουλήσουμε ή να παρέχουμε με άλλον τρόπο προσωπικά δεδομένα ή πληροφορίες πελατών. Εντούτοις, μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε τις πληροφορίες σας με γενική έννοια χωρίς να αναφερθούμε στα προσωπικά σας στοιχεία για να δημιουργήσουμε στατιστικά μάρκετινγκ, να προσδιορίσουμε τις απαιτήσεις των χρηστών, να βοηθήσουμε στην ικανοποίηση των αναγκών των πελατών γενικά και να βελτιώσουμε την ιστοσελίδα και τις υπηρεσίες μας. Για περισσότερες πληροφορίες, διαβάστε προσεκτικά την Πολιτική Απορρήτου.

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ

Ενδέχεται να χρειαστεί να αποκαλύπτουμε πληροφορίες σχετικά με εσάς από καιρό σε καιρό για να συμμορφωθούμε με το νόμο ή τις νομικές απαιτήσεις (όπως δικαστική απόφαση, κλήτευση, ένταλμα, στο πλαίσιο δικαστικής διαδικασίας ή σε απάντηση αιτήματος μιας αρχής). Μπορούμε επίσης να χρησιμοποιήσουμε αυτές τις πληροφορίες για την προστασία των δικαιωμάτων, της περιουσίας ή της ασφάλειας της επιχείρησής μας, των πελατών μας ή τρίτων.

ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ, ΕΜΠΟΡΙΚΑ ΣΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΙ ΧΡΗΣΗΣ

Αυτός ο ιστότοπος περιέχει υλικό το οποίο μας ανήκει ή μας έχει εξουσιοδοτηθεί. Αυτό το υλικό περιλαμβάνει, χωρίς περιορισμό, το σχεδιασμό, τη διάταξη και την εμφάνιση της Ιστοσελίδας καθώς και εμπορικά σήματα και γραφικά.

Επιφυλάσσουμε ρητά όλα τα πνευματικά δικαιώματα και τα εμπορικά σήματα σε όλα τα έγγραφα, τις πληροφορίες και τα υλικά στον ιστότοπό μας και διατηρούμε το δικαίωμα να λάβουμε μέτρα εναντίον σας εάν παραβιάσετε κάποιον από τους παρόντες Όρους.

Οποιαδήποτε αναδιανομή ή αναπαραγωγή μέρους ή του συνόλου των περιεχομένων σε οποιαδήποτε μορφή απαγορεύεται εκτός από τα ακόλουθα: μπορείτε να εκτυπώσετε ή να μεταφορτώσετε σε τοπικούς σκληρούς δίσκους μόνο για προσωπική και μη εμπορική χρήση. Μπορείτε να αντιγράψετε το Περιεχόμενο σε μεμονωμένα τρίτα μέρη για προσωπική τους χρήση, αλλά μόνο εάν αναφέρετε τον ιστότοπο ως πηγή του υλικού.

Δεν επιτρέπεται, εκτός από την ρητή έγγραφή άδειά μας, να διανέμετε ή να εκμεταλλεύεστε εμπορικά το Περιεχόμενο μας. Ούτε μπορείτε να το μεταδώσετε ή να το αποθηκεύσετε σε οποιαδήποτε άλλη ιστοσελίδα ή άλλη μορφή ηλεκτρονικού συστήματος ανάκτησης.

ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ

Αυτοί οι Όροι αντιπροσωπεύουν ολόκληρη τη συμφωνία μεταξύ εσάς και εμάς σχετικά με τη χρήση και την πρόσβαση στην Ιστοσελίδα και τις υπηρεσίες μας. Κανένας άλλος όρος δεν πρέπει να συμπεριληφθεί στην παρούσα συμφωνία, εκτός εάν απαιτείται να συμπεριληφθεί από το νόμο. Όλοι οι σιωπηλοί όροι, εκτός από αυτούς που δεν μπορούν να αποκλειστούν ρητά από το νόμο, αποκλείονται ρητά.

ΕΞΑΙΡΕΣΗ ΜΗ ΕΚΤΕΛΕΣΤΩΝ ΡΗΤΡΩΝ

Εάν κάποια ρήτρα στους παρόντες Όρους δεν είναι εκτελεστή σε δικαστήριο, η ρήτρα αυτή θα αποκλειστεί από τους Όρους και οι υπόλοιποι Όροι θα συνεχίσουν να είναι πλήρως εκτελεστοί.